Terugblik 2017

ANNEMIEK
VAN LUINEN

Een huisstijl die 100% klopt, daar ga ik voor!

Wat was 2017 een mooi jaar. Zoals altijd is het jaar voorbij gevolgen en deze periode is altijd een goed moment om terug te blikken. Men zegt dat de tijd vliegt als je het naar je zin hebt, dus het is in ieder geval een goed teken.

In het afgelopen jaar ben ik maar liefst 4 maanden in Nederland geweest en de rest van het jaar verbleven we in Thailand, Maleisië, Indonesië, Roemenië, Kroatië en Amerika. Best een beetje bizar als ik het zo op een rijtje heb staan. Wat een mooie ervaringen hebben we opgedaan op deze plekken.

Ik krijg vaak de vraag wat mijn favoriet is en dat is zonder twijfel Thailand. Zo’n fijn land met lieve mensen, mooie natuur, prachtige stranden en niet te vergeten, het heerlijke fruit en het lekkere eten. Hopelijk kunnen we in 2018 nog een gaatje vinden in ons reisschema om terug te gaan! Want gelukkig zit onze reis er voorlopig nog niet op en gaan we 2018 beginnen met 10 dagen in New York, een maand in Miami om vervolgens door te vliegen naar Nicaragua. Kom maar op met die zon!

Naast reizen moet er natuurlijk ook gewerkt worden! In het afgelopen jaar heb ik voor opdrachtgevers meer dan 7000 visitekaartjes besteld bij de drukker. Dat klinkt best tof toch? Ze hebben in ieder geval een hoop om uit te delen. Daarnaast gaf ik mijn eerste real-life workshop, lanceerde ik mijn gratis online-training, werd ik Art Director voor een Engelstalig magazine en hielp ik heel wat ondernemers met hun huisstijl en website. Ik kan met trots terugkijken op een mooi jaar.

Naast terugblikken is het natuurlijk ook tijd om vooruit te kijken. Want wat gaat 2018 voor jaar worden?

Ik heb nog niet ver vooruit gepland, maar in januari lanceer ik Bloom your Business. Een vervolg op de gratis Canva cursus. Spannend!! Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik een heleboel mooie logo’s, visitekaartjes, flyers, websites en andere media-uitingen mag maken voor gedreven en ambitieuze ondernemers. De eerste opdrachten liggen in ieder geval klaar.

Laat 2018 maar komen, ik heb er zin in! Maar eerst nog even 2017 in foto’s: