Tijd voor een nieuwe huisstijl!

Jij bent een dienstverlenende ondernemer die al lekker draait. Je voelt echter dat je klaar bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, maar jouw huidige uitstraling houdt je tegen. Een zelf geknutselde en niet-professionele huisstijl zorgt ervoor dat je de juiste klanten misloopt. Zonde! Want het houdt je tegen in je groei. 

Je loopt alleen totaal vast. Waar begin je? Kleuren? Lettertypes? Werkboeken? Presentatiemateriaal? Best overweldigend… Je bent druk met het runnen van je bedrijf en eigenlijk wil jij je focussen op jouw core-business en jouw klanten. Je probeert in Canva of met AI zelf wat in elkaar te knutselen. Dat levert onwijs veel frustratie op, kost heel veel tijd en eigenlijk ben je nog steeds niet tevreden over het resultaat. Daarnaast dekt jouw huidige huisstijl de lading niet meer en komt het niet professioneel over. Tijd voor re-branding!

Dat is precies waar ik je mee help!

Met het ontwerpen van een huisstijl die 100% bij jou en jouw doelgroep past, zodat je met een professionele uitstraling door kunt groeien en meer ideale klanten aan gaat trekken.

Doordat jouw huisstijl in elkaar is geknutseld, kom je niet professioneel over. Wat leidt tot een lagere kwaliteitsperceptie van je bedrijf.

Je voelt dat er meer inzit. Je bent klaar om te groeien maar je wordt hierin tegengehouden door je huidige huisstijl. Het dekt de lading niet meer en daardoor kan je niet vol zelfvertrouwen verkopen of je potentiële klanten haken al bij voorbaat af.

Zelf knutselen aan je huisstijl kost veel tijd en energie, levert onnodige frustratie op en je bent nog steeds niet tevreden over het eindresultaat.

Het frustreert je enorm dat je een super mooi aanbod hebt, dat niet de juiste of onvoldoende klanten aantrekt. Je wordt niet als expert gezien, terwijl je zoveel kennis en ervaring in huis hebt.

Het is tijd voor verandering.

Met een professionele huisstijl krijg je:

Z

Herkenning en Vertrouwen

Een professionele huisstijl vertegenwoordigt jouw bedrijf op een authentieke manier en zorgt voor vertrouwen bij jouw (potentiële) klanten.

Z

Persoonlijke Begeleiding

Ik begeleid je stap voor stap naar een huisstijl die 100% bij jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep past.

Z

Efficiëntie en Focus

Geen eindeloos geknutsel meer. Bespaar tijd en energie en richt je op het werk waar jij goed in bent en waar jij blij van wordt.

Z

Zelfvertrouwen en Groei

Straal zelfvertrouwen uit met een professionele huisstijl, trek de juiste klanten aan en zie je omzet groeien.

Stop met zelf knutselen en kies voor een huisstijl die jouw passie en kwaliteit uitstraalt. Door de juiste vragen te stellen kan ik een huisstijl ontwerpen die je inspireert, je zichtbaarheid vergroot, de juiste klanten aantrekt en je bedrijf laat groeien.

Meer tijd voor jouw core-business, meer klanten en meer omzet.

Ik had een mooi logo, maar het lukte niet om er een mooi geheel van te maken. Annemiek heeft voor mij wat kleine wijzigingen in mijn logo aangebracht, visitekaartjes, social media en presentatie templates, een flyer en briefpapier gemaakt. Alle onderdelen passen nu mooi bij elkaar en het kost mij veel minder tijd/energie. Wat ik heel fijn vond in de samenwerking is dat ze heel goed heeft geluisterd naar wat ik zocht en daardoor met ontwerpen kwam die super goed aansluiten bij wat ik wil uitstralen. De communicatie is prettig, flexibel en zonder druk om snelle beslissingen te nemen.

– Anne Eijsink

Als je ideeën in je hoofd hebt voor een logo, is het geweldig als iemand dat voor jou kan uitwerken en het eindresultaat precies is zoals je had gehoopt. Na het uitwerken van meerdere concepten n.a.v. mijn input hebben we mijn favorieten steeds verder kunnen uitwerken tot een geweldig logo. Ik ben er onwijs blij mee, bedankt Annemiek!

– Marit Brandsema

1. Kennismaken

Eerst moet ik jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Ik vraag ook naar je doelgroep zodat je nieuwe logo en huisstijl daar ook goed op aansluiten – essentieel om jouw ideale klant te bereiken. Dit doen we doormiddel van een vragenlijst die we vervolgens online samen bespreken.

2. Moodboards

Op basis van jouw ingevulde vragen ga ik aan de slag met moodboards. Een moodboard is een verzameling van foto’s en elementen die kleur, typografie, textuur en een bepaalde uitstraling weergeven. Dit gaan we als basis gebruiken om de visuele richting voor jouw huisstijl te bepalen.

3. Ontwerpen

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het logo en sublogo. Je ontvangt 2 concepten waaruit je jouw favoriet kunt kiezen. Deze kunnen we nog finetunen waar nodig. Inclusief 2 feedback rondes.

4. Uitbreiding

De basis staat en we kunnen door met de andere huisstijl items. Zoals je huisstijl patroon, iconen, folder, ebook, cadeaubon, leeromgeving afbeeldingen, roll-up banner, goodiebag, presentatie materiaal, website etc.

5. Lanceren!

Je bent nu helemaal klaar om het podium te pakken, jouw expertstatus te claimen en nog meer droom klanten te kunnen helpen!

Jij bent…

Z

Een ambitieuze dienstverlenende ondernemer met een prachtig aanbod. Je wilt de wereld graag mooier maken en je doet jouw werk met veel passie en plezier.

Z

Je bent begonnen met ondernemen omdat je graag mensen wilt helpen en om vrijheid voor jezelf te creëren. Jouw bedrijf loopt best lekker, maar je hebt ook het gevoel dat er meer inzit. 

Z

Op dit moment doe je alles zelf. Het kost je veel (kostbare) tijd en je wilt het heel graag uitbesteden en professioneel aanpakken.

Z

Je hebt een paar jaar geleden een logo laten maken, maar die dekt inmiddels de lading niet meer. Je bent flink aan het groeien en je vindt dat het tijd is dat ook jouw huisstijl meegroeit. Je wilt nu serieus gaan doorpakken. 

Z

Je wilt een professionele huisstijl waarmee je als expert gezien wordt en nog meer droomklanten aantrekt. 

Het was fijn om met Annemiek samen te werken; ze kan goed luisteren en is snel en creatief. Haar aanpak is persoonlijk en direct.

Annemiek heeft mijn bedrijfsfilosofie en -identiteit perfect weten te vertalen naar een logo en huisstijl die helemaal past bij wie ik ben. Superblij met het eindresultaat!

Astrid Voskuil | Authentica

Annemiek heeft een hele mooie website gemaakt voor mijn nieuwe bedrijf! Ze heeft de branding heel mooi doorgetrokken, een mooie lay-out gemaakt en er zo een mooi geheel van gemaakt. Annemiek is goed bereikbaar en luistert goed naar wensen en ideeën. Ik ben heel blij met het eindresultaat en krijg uit mijn omgeving complimenten voor de mooie website!

– Pauline Amsing

Annemiek heeft een heel mooi logo voor me ontworpen. Ik ben er heel blij mee. Ik heb haar ervaren als creatief en meedenkend. Bovendien heeft ze goed kunnen invoelen wat bij me past. Erg fijn ook dat ze oog heeft voor de symboliek van de vormen en kleuren die ze voor het logo heeft gebruikt. Kortom een zeer fijne samenwerking! Ik beveel haar diensten enorm aan!

– Willem van Eekelen

Hallo! Ik ben Annemiek, al ruim 10 jaar grafisch vormgever, brand designer én ondernemer.

Mooie ontwerpen maken is niet eens heel moeilijk. Maar een gaaf ontwerp dat 100% past bij wat jij wilt uitstralen en de juiste doelgroep aanspreekt, daar zit het verschil. Jij wilt een huisstijl die doelgericht en strategisch ingezet kan worden voor jouw bedrijf en kan bijdragen aan jouw groei. En laat dat nou precies zijn waar ik heel goed in ben!

Mijn passie voor re-branding en kleur én ervaring in het ondernemerschap komen mooi samen waardoor ik ook voor jou een unieke huisstijl kan ontwerpen die bij jou en jouw doelgroep past. Zodat je met een professionele uitstraling door kunt groeien, meer ideale klanten aan gaat trekken en meer omzet gaat draaien. Klinkt goed toch?!

Ben je klaar voor een professionele huisstijl?

KICK START

 € 750,- 

Doorlooptijd ± 2-4 weken

 • Vragenlijst
 • 2 moodboards
 • 2 logo concepten
 • Uitgewerkt definitief logo
 • Compact sublogo
 • Huisstijl patroon
 • Je logo aangeleverd in diverse bestandstype
 • Stijlbord met kleuren en lettertypes

GOED GEREGELD

 € 1750,- 

Doorlooptijd ± 4-6 weken

 • Vragenlijst + online sessie (30 min)
 • 2 moodboards
 • 2 logo concepten
 • Uitgewerkt definitief logo
 • Compact sublogo
 • Huisstijl patroon
 • Je logo aangeleverd in diverse bestandstype
 • Stijlbord met kleuren en lettertypes
 • Visitekaartje ontwerp
 • 4 social media templates
  (4x posts + 4x reels/stories)
 • Een huisstijl element naar keuze:
  Denk aan een folder, ebook, cadeaubon, leeromgeving afbeeldingen, roll-up banner, goodiebag, presentatie materiaal, etc.

ALL IN

vanaf  € 3750,- 

Doorlooptijd ± 6-12 weken

 • Vragenlijst + online sessie (30 min)
 • 2 moodboards
 • 2 logo concepten
 • Uitgewerkt definitief logo
 • Compact sublogo
 • Huisstijl patroon
 • Je logo aangeleverd in diverse bestandstype
 • Stijlbord met kleuren en lettertypes
 • Visitekaartje ontwerp
 • 4 social media templates
  (4x posts + 4x reels/stories)
 • Twee huisstijlelementen naar keuze:
  Denk aan een folder, ebook, cadeaubon, leeromgeving afbeeldingen, roll-up banner, goodiebag, presentatie materiaal, etc.
 • WordPress Website bestaande uit 6 pagina’s die je gemakkelijk zelf kunt bijhouden.

“Ze is open, snel en doortastend. Ze zit zelfs achter je broek aan als het moet! Haar passie om alles mooier te maken, dat maakt echt het verschil.

Annemiek heeft een geweldig oog voor detail en een creatieve visie die elk project naar een hoger niveau tilt.”

Anne-Lies Smal | Bloei!

Laten we samen aan de slag gaan!

Veelgestelde vragen

Ik heb zelf al een logo, kan je me dan helpen met andere marketing uitingen?

Ja, dat kan! We gaan wel eerst kritisch kijken of jouw logo de lading nog dekt en van deze tijd is. Als dat niet het geval is, raad ik je alsnog aan om voor een nieuw logo te gaan.

Als je huidige logo wel nog helemaal past, kan ik je verder helpen met andere huisstijlelementen, zoals een ebook, cadeaubon of andere items (je kunt het zo gek niet bedenken). Daar kunnen we het in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over hebben. Je krijgt dan een offerte op maat.

Kan je mijn huidige logo ook aanpassen?

Dat ligt er een beetje aan wat je aan wilt laten passen, en of je huidige logo nog bij jouw aanbod en doelgroep past. We kunnen de mogelijkheden bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat als ik de ontwerpen niet mooi vindt?

Dit gebeurt eigenlijk nooit. Vooraf vul je een vragenlijst in zodat ik jou en jouw bedrijf goed leer kennen. Vervolgens gaan we met de moodboards een stijl bepalen en daarop wordt het logo ontwerp gebaseerd. Daarnaast hebben we feedback rondes waardoor we op tijd bij kunnen sturen als dat nodig is. 

Als mijn stijl je aanspreekt, weet ik zeker dat ik voor jou een passend logo kan ontwerpen!

Kan ik de bestanden zelf aanpassen in Canva?

Nee, ik gebruik Adobe software voor ontwerpers. Alleen de social media of presentatie templates (wanneer dit van tevoren is afgesproken) ontwerp ik speciaal in Canva zodat je die zelf kunt aanpassen en gebruiken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Bij Kick Start is het mogelijk om in twee termijnen te betalen. Goed Geregeld en All In kunnen in drie termijnen worden verdeeld.

Kan ik bij jou ook terecht voor drukwerk?

Ja, dat kan! Ik werk samen met diverse drukkers die goed werk leveren. Mocht je drukwerk willen hebben, maak ik daar een aparte offerte voor.

Heb je een andere vraag?

Stuur dan een mailtje naar annemiek@bloom-graphics.com.