WEBSITES

Eigenlijk kunnen we niet meer zonder. Alles gaat tegenwoordig via het internet en dat is meestal ook de eerste manier waarop (nieuwe) klanten met jouw onderneming in aanraking komen. Daarom is het erg belangrijk dat je website goed vindbaar is en dat hij ook goed werkt op mobiele telefoon en tablet. Door middel van WordPress ontwikkel ik een website die geheel bij je past.

Doordat WordPress erg gebruiksvriendelijk is, is het mogelijk dat je later zelf aanpassingen kunt verrichten. Mocht dat niet helemaal lukken dan help ik je daar natuurlijk graag bij!

Wat kan ik voor jou betekenen?

One-Page-Website

Dit is een eenvoudige basis website. Hij bestaat uit 1 pagina waar in het kort alle info op staat waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Zoals een stukje over je diensten, over jezelf en een contact formulier met de contact gegevens.
Klik hier voor een voorbeeld

€ 695,- 

Volledige Website

Een website met (max. 5) pagina’s waar je meer informatie op kwijt kan. Zo kan je bijvoorbeeld bloggen, je diensten uitgebreider uitleggen en meer over jezelf vertellen. Of tarieven vermelden en een contact formulier met de contact gegevens.
Klik hier voor een voorbeeld.

€ 1450,-

Ben je opzoek naar iets anders?

Neem dan even contact met mij op. Dan maak ik geheel vrijblijvend een offerte op maat,
voor datgene wat je nodig hebt!

Recente opdrachten

In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie websites mogen maken.
Klik hieronder op het logo om de website te bekijken.