De Ontwerp Pluktuin

voor vrouwelijke ondernemers

Als brand designer begeleid ik je naar een professioneel logo met een daarbij passende huisstijl, waardoor je wordt gezien en je op waarde wordt geschat.

Stel je eigen pakket samen, zodat je alleen betaalt voor wat je écht nodig hebt!

Herken jij dit?

Je bent een kei in je werk, maar vindt het lastig om zichtbaar te zijn en klanten te werven.

Je vindt het soms moeilijk om je weg te vinden in de overvolle ondernemers wereld.

Je wordt geremd in je groei, omdat je huidige uitstraling niet meer bij je past.

Je huidige huisstijl/branding ontkracht je deskundigheid en professionaliteit.

Je weet dat je toe bent aan een nieuwe huisstijl, maar hebt geen idee waar te beginnen.

Een professioneel logo en bijpassende huisstijl zorgen ervoor dat je opvalt binnen je werkveld.
Het benadrukt je professionaliteit en deskundigheid.

Uit onderzoek blijkt dat gedurende de 10 seconden die nodig zijn om een ​​eerste indruk te vormen, jouw logo 13% meer kans heeft om iemands aandacht te trekken en 71.6% meer kans maakt om een ​​positieve reactie te krijgen, mits deze uniek en herkenbaar is.

Hoe gaaf is het als je daardoor nóg meer mensen kunt bereiken en helpen?

Voor wie is de Ontwerp Pluktuin?

Pakketten uit de Ontwerp Pluktuin zijn speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Je onderneemt vanuit je passie en probeert daar zoveel mogelijk mensen mee te helpen. Om zo de wereld een stukje mooier te maken.

Je bent de laatste tijd flink gegroeid als persoon en als bedrijf en je huidige huisstijl past niet meer bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Klaar voor een professionaliseringsslag dus! 

Je neemt jezelf én je bedrijf serieus, want dit proces vraagt tijd en aandacht om er samen iets moois van te maken. Ik begeleid je zodat je gericht aan de slag kunt, waardoor het niet onnodig veel van je tijd en energie opeist.

Hoe werkt het?

Bij een pluktuin kies je zelf welke bloemen je in je boeket wilt hebben. 
In de Bloom Ontwerp Pluktuin werkt dat precies zo!

We starten met het ontwerpen (of opfrissen) van jouw logo! Dit is de belangrijke basis voor jouw huisstijl en jouw visuele identiteit. Hier worden kleuren en elementen bepaald die belangrijk zijn voor de rest van je huisstijl. 

Daarna gaan we jouw boeket/pakket aanvullen met de elementen die jij nodig hebt om de huisstijl voor jouw bedrijf uit te breiden!

Laat mij je ontzorgen bij het ontwerpen van jouw logo en huisstijl. Waardoor jij…

… je geen zorgen hoeft te maken over het proces.

… niet onnodig veel tijd kwijt bent en juist jouw tijd kunt besteden aan het werk waar je passie ligt.

… een prachtige huisstijl krijgt die jouw deskundigheid onderschrijft.

 Met als resultaat:

Een nieuwe huisstijl/identiteit/branding van jouw bedrijf waarmee je gezien mag worden.

Je in je kracht staat, zelfverzekerd naar buiten kunt treden en met trots je passie kunt uitdragen.

Je de juiste mensen gaat bereiken, meer gaat verdienen en nog meer mensen kan helpen met jouw expertise.

 

Omdat mijn huisstijl mooi op elkaar is afgestemd en dezelfde sfeer heeft, geeft dat een hele professionele uitstraling. Dat zorgt ervoor dat ik durf te gaan staan voor wat ik in huis heb en wat ik uit wil dragen. Het zet je in je kracht en dat zorgt ervoor dat je kunt groeien. Dus als je het mij vraagt; ik zeg doen!

Sandra

TimeOut Waddinxveen

Ik help vrouwelijke ondernemers met een professionaliseringsslag van hun uitstraling.

Zodat ze helemaal in hun kracht kunnen staan en daarmee nog meer mensen kunnen helpen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek en ik ben ondernemer en brand designer sinds 2013. 

Ik weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen stralen met jouw business. Geen kant en klare oplossing, maar persoonlijke begeleiding en een prachtige huisstijl!

Ik denk graag met je mee, ik kan me goed inleven en daardoor passende ontwerpen voor je maken. Ik kan je begeleiden en gerichte vragen stellen om op die manier een logo en huisstijl te ontwerpen die bij jou en jouw doelgroep past. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om mooie ontwerpen, maar het gaat ook om het proces en de weg naar het eindresultaat. Jezelf, je bedrijf en je doelgroep nog beter leren kennen. Zodat je jezelf (weer) vol zelfvertrouwen kunt gaan presenteren, je passie kunt uitdragen en de juiste doelgroep kunt bereiken!

Jouw Boeket/Pakket Samenstellen!

Opfrisbeurt Huidige Logo

Is jouw logo niet meer helemaal van deze tijd? Dan geven we je logo een opfrisbeurt. Het concept en idee blijft hetzelfde, maar we blazen het nieuw leven in. Ik maak 2 ontwerpen waarna we er 1 of een combinatie verder uit zullen werken tot een definitief logo.

€ 295,- 

Nieuw Logo

Heb je nog geen logo of dekt deze de lading niet meer? Dan ontwerp ik graag een heel nieuw logo voor je. We starten met 3 verschillende concepten en werken 1 daarvan (of een combinatie) uit tot een logo dat helemaal bij jou en jouw bedrijf past!

€ 495,-

Visitekaartjes | € 195,-

Met prachtige unieke visitekaartjes, kan je trots en zelfverzekerd je kaartjes uitdelen en een verpletterende indruk achterlaten. Inclusief 500 dubbelzijdig gedrukte visitekaartjes.

Social Media Templates | € 195,-

Social Media templates in Canva die helemaal aansluiten bij jouw huisstijl. Nu kan je ook gaan stralen op Social media. Je ontvangt hierbij ook een tutorial, zodat je weet hoe je ze kunt gebruiken.

E-Book | v.a. € 295,-

E-Books zijn een super goede manier om jouw expert status te bevestigen, om meer mensen te bereiken en om jouw email lijst te laten groeien. Uiteraard in je nieuwe huisstijl! (± 10 pagina’s)

Flyer | € 195,-

Met mooie flyers kan je ook offline meer zichtbaarheid creëren. Of dat nou is om een actie te promoten of om potentiële klanten te bereiken. Mogelijk in combinatie met drukwerk.

Website | vanaf €995,-

Een website hebben is in deze tijd echt onmisbaar, maar dat hoeft gelukkig niet heel ingewikkeld te zijn. Ik maak websites in WordPress waardoor je er ook zelf mee aan de slag kunt!

Iets anders | €.....,-

Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen hoe we jouw huisstijl verder kunnen uitbreiden.

*De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Direct kennismaken?

Boek geheel vrijblijvend een gratis brainstorm sessie.

Ervaringen van mijn opdrachtgevers:

Annemiek is creatief, professioneel en ook gewoon een leuke vrouw om mee samen te werken. Ze heeft inmiddels verschillende producten (flyers, rolbanners, een schriftje, logo, etc) voor mijn bedrijf gemaakt binnen mijn bestaande huisstijl en alles ziet er fris en fruitig uit. Ze komt met goed eigen initiatief en luistert goed naar de wensen. Annemiek werkt snel en heeft geen moeite met dealines halen. Ik werk graag met Annemiek en dit was dan ook zeker niet de laatste keer geweest dat ik met haar heb samengewerkt

Naomi Dessaur

Naomi maakt bespreekbaar

Ik heb het samenwerken met Annemiek ervaren als een feestje. Ze maakte een goede vertaalslag van mijn wensen naar een concreet ontwerp. Mijn teksten en foto’s zijn prachtig vormgegeven en precies zoals ik het voor ogen had. Een aanrader als je je teksten professioneel wilt laten vormgeven. Ik verheug me er op om met andere opdrachten weer met je samen te mogen werken. Heel erg bedankt Annemiek! 

Yolande van Loon

Pure Tuinbeleving

Annemiek ontwierp voor mij een prachtig logo, huisstijl en social media templates. Op die manier bespaar ik mezelf heel veel tijd en energie, en ogen mijn website, promotie-materiaal en Facebook-pagina zoveel professioneler. Bovendien denkt Annemiek steeds met me mee en weet ze al mijn gekke hersenkronkeltjes te vertalen naar een mooi en passend ontwerp, dat precies uitstraalt wat ik wou bedoelen. Het is trouwens altijd heel fijn om met haar samen te werken. Aanrader!
Daisy De Boevere

Daisydeboevere.com

Recente opdrachten

In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie logo’s en huisstijlen mogen maken.
Benieuwd naar meer? Kijk dan in mijn portfolio.

Ben je benieuwd wat voor boeket/pakket bij jou past?

Stuur me een berichtje en dan plannen we een gratis brainstorm sessie in
om kijken wat het beste bij jou past!