Jouw bedrijf verdient een professionele uitstraling!

Kies het ‘Next Level Pakket’

Logo, Visitekaartjes, Social Media Templates, Website + de keuze uit een Ebook, Flyer of Cadeaubon!

Bij het promoten van je onderneming is het van groot belang om jezelf altijd professioneel te presenteren. Daarbij hoort natuurlijk een logo, huisstijl en website die helemaal bij jou en jouw onderneming passen. Je wilt tenslotte wel de juiste klanten aantrekken. Je hebt namelijk maar 1 kans voor een geweldige eerste indruk! Klopt de eerste indruk niet… dan is dat een gemiste kans!

Je wilt professioneel overkomen, dus tijd voor een professionele uitstraling. En ik kan je daarbij helpen. Speciaal voor jou heb ik dit pakket samengesteld.

Tijdens het traject van het Next Level Pakket, gaan we samen aan de slag om een vertaalslag te maken. Een vertaalslag van jouw passie en liefde voor je werk, naar een super mooie uitstraling die 100% bij jou past en jouw doelgroep aanspreekt.

Wat krijg je?

  • We beginnen met het maken van een logo dat 100% bij jou en jouw bedrijf past! Naar aanleiding van een korte vragenlijst (waardoor ik jou, je bedrijf én je passie leer kennen) ontwerp ik 3 concepten waarvan ik er 1 (of een combinatie daarvan) ga uitwerken tot een definitief logo.
  • Visitekaartjes zodat je deze met trots kunt uitdelen. Inclusief 500 gedrukte visitekaartjes.
  • 2 Social Media templates in Canva zodat je jouw huisstijl ook op Social Media door kunt trekken.
  • Een website in WordPress. Jij levert de content aan en ik maak daar een mooie website van. De website bestaat uit 10 pagina’s. Denk aan een blog-, contact-, over mij- en diensten pagina’s. Én geheel in je nieuwe huisstijl natuurlijk!
  • Keuze uit een Cadeaubon, Flyer of E-Book.

Voor wie is dit Next Level Pakket bedoelt?

Het Next Level Pakket is voor ambitieuze ondernemers die zichzelf én hun bedrijf serieus nemen. Of je nou starter bent, of al jaren bezig bent. Je bent gebrand op een goede eerste indruk en wilt graag professionaliteit uitstralen. Daarnaast heb je een passie voor wat je doet en zou je graag willen dat jouw uitstraling dat ook laat zien. Én dat is precies wat we in het Next Level Pakket gaan doen!

Twijfel je of dit pakket wat voor jou is? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek van Luinen en ik ben grafisch vormgever met een grote passie voor logo’s en mooie huisstijlen. Maar om mij heen zie ik dat veel ondernemers aanrommelen met hun uitstraling en dat is zó zonde! Zo kies ik zelf bijvoorbeeld alleen voor bedrijven die hun uitstraling goed op een rijtje hebben. Als hun website slordig is, ga ik er automatisch vanuit dat hun product of dienst ook ‘slordig’ is. Dat wil je natuurlijk niet, dus ik heb je graag met een professionele uitstraling! Dat doe ik door goed naar je te luisteren. Wat doe je precies? Voor wie en waarom? Door middel van een korte vragenlijst leer ik je kennen en krijg ik een idee van wat je mooi vindt. Dit kan ik vervolgens vertalen naar ontwerpen, die we verder gaan uitwerken tot een geweldig eindresultaat. Durf jij het aan? 😉

Een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om te knallen met jouw bedrijf!

Ervaringen van mijn opdrachtgevers:

Annemiek ontwierp voor mij een prachtig logo, huisstijl en social media templates. Op die manier bespaar ik mezelf heel veel tijd en energie, en ogen mijn website, promotie-materiaal en Facebook-pagina zoveel professioneler. Bovendien denkt Annemiek steeds met me mee en weet ze al mijn gekke hersenkronkeltjes te vertalen naar een mooi en passend ontwerp, dat precies uitstraalt wat ik wou bedoelen. Het is trouwens altijd heel fijn om met haar samen te werken. Aanrader!
Daisy De Boevere

Daisydeboevere.be

De afgelopen periode heb ik samen met Annemiek mijn website en huisstijl ontwikkeld. Annemiek heeft aan een half woord genoeg en niets is haar teveel. De wijze van samwerking laat zich het beste omschrijven als een heel goede co-productie. Ook het live zetten verliep probleemloos en een paar dingetjes die ik nog wilde aanpassen waren binnen no time geregeld. Ben je op zoek naar een topper op het gebied van huisstijl en website design, ik zou het wel weten als ik jou was!
Kees van Bekkum

KeesvanBekkum.nl

Ik wist precies wat ik wilde met mijn website maar wist niet wat ik wilde. Dus gebeurde er niet veel. Annemiek luistert tussen de regels door en vertaalde mijn wensen naar een prachtige site waar ik super trots op ben. Ben je op zoek naar een topper op media-design gebied die écht naar je luistert en met je meedenkt: je hebt haar gevonden.
Lilian van Avesaath

De Blauwe School

Wat is de investering?

De investering voor dit complete pakket is € 1750,- exclusief btw. Je kunt het bedrag in 2 of in 4 termijnen betalen. Daarnaast ga ik er natuurlijk vanuit dat je betrokken bent en snel reageert. We kunnen er tenslotte alleen samen wat moois van maken!

Gaan we aan de slag met jouw huisstijl?

Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!