LOGO ONTWERP

Als je je eigen onderneming opstart komt daar heel wat bij kijken. Zo is een logo onmisbaar. Het logo vertegenwoordigt je bedrijf en moet daarom ook 100% bij jou en jouw idealen passen. Ik heb al heel wat logo’s mogen ontwerpen en ik weet zeker dat we voor jouw onderneming ook een passend en uniek logo kunnen maken.

Door middel van een korte vragenlijst weet ik waar je voorkeuren liggen en waar je bedrijf voor staat. Vervolgens werk ik een aantal concepten uit. Uiteraard is hierna nog ruimte voor aanpassingen om het logo perfect te maken. Als je helemaal tevreden bent, is het logo klaar voor gebruik!

HUISSTIJL

Naast het logo zijn er nog veel meer onderdelen die samen een huisstijl vormen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes en briefpapier. De huisstijl kan eindeloos worden aangevuld met andere media-uitingen. Zoals onder andere folders, flyers, cadeaubonnen, stickers, roll-up banners, lesmateriaal en E-Books.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Opfrisbeurt

Is jouw logo niet meer helemaal van deze tijd? Dan geven we je logo een opfrisbeurt. Het concept en idee blijft hetzelfde, maar we blazen het nieuw leven in. Ik maak 3 ontwerpen waarna we er 1 of een combinatie verder uit zullen werken tot een definitief logo.

€ 295,- 

Nieuw Logo

Heb je nog geen logo of dekt deze de lading niet meer? Dan ontwerp ik graag een heel nieuw logo voor je. We starten met 3 verschillende concepten en werken 1 daarvan (of een combinatie) uit tot een logo dat helemaal bij jou en jouw bedrijf past!

€ 495,-

Starters Kit

Ben je opzoek naar een manier om jouw bedrijf beter te presenteren? Dan is de Startes Kit misschien iets voor je. De Starters Kit bestaat uit een Nieuw Logo, Visitekaartjes ontwerp (inclusief 500 gedrukte kaartjes) en 2 Canva-templates voor je Social Media kanalen.

€ 695,-

Alles is mogelijk!

Heb je zelf al een idee wat je nodig hebt, maar staat het niet op mijn website? Neem dan even contact met mij op.
Dan maak ik geheel vrijblijvend een offerte op maat, voor datgene wat je nodig hebt!

Recente opdrachten

In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie logo’s en huisstijlen mogen maken.
Benieuwd naar meer? Kijk dan in mijn portfolio.