Met een nieuwe huisstijl helemaal klaar voor 2019!

Nu tijdelijk met 20% korting!

Ja dat wil ik!

Logo, Visitekaartjes & Social Media Templates; van € 595 voor € 476!

Heb jij grote plannen voor 2019 en ben je klaar voor een frisse start van het nieuwe jaar?!

Zet jezelf sterk op de kaart met een logo en huisstijl die helemaal bij jou en jouw bedrijf passen. Nu tijdelijk met 20% korting!

Bij het promoten van je onderneming is het van groot belang om jezelf altijd professioneel te presenteren. Daarbij hoort natuurlijk een logo met bijbehorende huisstijl die helemaal bij jou en jouw onderneming passen. Je wilt tenslotte wel de juiste klanten aantrekken. Je hebt namelijk maar 1 kans voor een geweldige eerste indruk! Klopt de eerste indruk niet… dan is dat een gemiste kans!

Je wilt professioneel overkomen, dus tijd voor een professionele uitstraling. 

We samen aan de slag om een vertaalslag te maken. Een vertaalslag van jouw passie en liefde voor je werk, naar een super mooie uitstraling die 100% bij jou past en jouw doelgroep aanspreekt.

Wat krijg je?

  • We beginnen met het maken van een logo dat 100% bij jou en jouw bedrijf past! Naar aanleiding van een korte vragenlijst (waardoor ik jou, je bedrijf én je passie leer kennen) ontwerp ik 3 concepten waarvan ik er 1 (of een combinatie daarvan) ga uitwerken tot een definitief logo – inclusief 2 correctie rondes.
  • Visitekaartjes zodat je deze met trots kunt uitdelen. Inclusief 500 gedrukte visitekaartjes.
  • 2 Social Media templates in Canva zodat je jouw huisstijl ook op Social Media door kunt trekken en online kunt gaan stralen.

Voor wie is deze aanbieding?

Deze aanbieding is voor ambitieuze ondernemers die zichzelf én hun bedrijf serieus nemen. Of je nou starter bent, of al jaren bezig bent. Je hebt mooie plannen voor 2019 en je bent gebrand op een goede eerste indruk. Professionaliteit uitstralen is daarbij erg belangrijk. Daarnaast heb je een passie voor wat je doet en zou je graag willen dat jouw uitstraling dat ook laat zien. Want dat is namelijk precies waar we met je nieuwe huisstijl mee aan de slag gaan!

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek van Luinen en ik ben grafisch vormgever met een grote passie voor logo’s en mooie huisstijlen. Maar om mij heen zie ik dat veel ondernemers aanrommelen met hun uitstraling en dat is zó zonde! Zo kies ik zelf bijvoorbeeld alleen voor bedrijven die hun uitstraling goed op een rijtje hebben. Als hun uitstraling slordig is, ga ik er automatisch vanuit dat hun product of dienst ook ‘slordig’ is. Dat wil je natuurlijk niet, dus ik help je graag met een professionele uitstraling! Dat doe ik door goed naar je te luisteren. Wat doe je precies? Voor wie en waarom? Door middel van een korte vragenlijst leer ik je kennen en krijg ik een idee van wat je mooi vindt. Dit kan ik vervolgens vertalen naar ontwerpen, die we verder gaan uitwerken tot een geweldig eindresultaat. Durf jij het aan? 😉

Met je nieuwe huisstijl kan je knallend aan 2019 beginnen!

Ervaringen van mijn opdrachtgevers:

Annemiek ontwierp voor mij een prachtig logo, huisstijl en social media templates. Op die manier bespaar ik mezelf heel veel tijd en energie, en ogen mijn website, promotie-materiaal en Facebook-pagina zoveel professioneler. Bovendien denkt Annemiek steeds met me mee en weet ze al mijn gekke hersenkronkeltjes te vertalen naar een mooi en passend ontwerp, dat precies uitstraalt wat ik wou bedoelen. Het is trouwens altijd heel fijn om met haar samen te werken. Aanrader!
Daisy De Boevere

Daisydeboevere.be

Annemiek is een heel creatieve Graphic Designer die maar een paar aanwijzingen nodig heeft om iets fantastisch voor je in elkaar te zetten waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht. Op het moment dat je het ziet heb je het idee dat ze alles waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht bijeen heeft gevoegd. Wij zijn heel tevreden met haar werk voor Dagelijkse hap!

Kelvin en Laura

Dagelijkse hap

Als je ideeën in je hoofd hebt voor een logo is het geweldig als iemand dat voor jou kant uitwerken en het eindresultaat precies is zoals je had gewenst. Na het uitwerken van meerdere concepten n.a.v. mijn input hebben we mijn favorieten steeds verder kunnen uitwerken en zelfs kunnen combineren tot een geweldig logo. Ik ben er onwijs blij mee, bedankt Annemiek!

Marit Brandsema

Marit - Dier&Osteopathie

Wat is de investering?

Een nieuw logo, visitekaartjes & social media templates krijg je nu tijdelijk met 20% korting! Betaal geen € 595,- maar € 476,- exclusief btw. 50% betaal je vooraf en de rest komt bij oplevering. Daarnaast ga ik er natuurlijk ook vanuit dat je betrokken bent en snel reageert. We kunnen er tenslotte alleen samen wat moois van maken!

<

Onder andere deze ondernemers gingen je voor

Ben jij de volgende? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we kennismaken! 😉

Gaan we aan de slag met jouw huisstijl?

Stuur me dan een berichtje en dan kunnen we kennismaken!