Ik ga je leren hoe je professionele content kunt maken voor op Social Media.

Schrijf je nu gratis in en krijg direct
toegang tot deze 4-delige video training!

Social Media is super belangrijk om zichtbaar te worden met jouw bedrijf. Maar doe jij het wel op de juiste manier? Zijn jouw posts mooi vormgegeven en passen ze bij je huisstijl? Straal je uit wat je uit wilt stralen met jouw bedrijf? Kost het je veel te veel tijd en energie om nieuwe posts te maken en in te plannen?

Dan is deze gratis 4-delige video training écht iets voor jou!

Ik ga je leren hoe je zelf, professioneel kunt vormgeven met Canva. Een gratis en gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma!

Wat ga je allemaal leren?

Ik ga je leren hoe je social media posts kunt maken die helemaal bij jouw huisstijl passen!

 

Wat is Canva?

Rondleiding in Canva en kijken naar de mogelijkheden.

 

Vormgeven

Bestaande ontwerpen ombouwen of blanco beginnen.

 

Waar moet je op letten?

Tips en tricks om je ontwerpen nog professioneler te maken.

 

Tijd besparen

Hoe kan je makkelijk tijd besparen tijdens het creëren van content.

Online zichtbaar worden op een manier die bij jou past!

Ik maak bijna dagelijks gebruik van Canva voor het vormgeven van mijn social media posts. Dankzij deze korte, maar leerrijke training van Bloom ontdekte ik hoe ik mijn huisstijl kan integreren in mijn Canva-ontwerpen. Ik leerde enkele nieuwe opties die ik nog niet eerder had ontdekt en bovendien weet ik nu hoe ik mezelf heel wat tijd kan besparen. De training gaf mij alvast heel veel inspiratie, helderheid en overzicht.

Daisy De Boevere

Daisydeboevere.be

Ik heb met heel veel plezier de cursus gedaan. Ik heb alles veel beter aan mijn branding aan kunnen passen. daardoor ben ik nu veel herkenbaarder.

Tamara van Gessel

Tamara van Gessel - Holistisch Huidcoach

Inspirerend, inzichtelijk en leerzaam. De koppeling met de facebookgroep voor feedback is ook erg fijn. Dankjewel Annemiek, voor je heldere uitleg.

Carine van der Vaart

Clarijn

Doordat je niet alleen leert met het programma te werken, maar ook ideeën krijgt aangereikt over je daadwerkelijke content en hoe je dit het beste kan inplannen, maakt dat de cursus echt heel waardevol is. Ook was er alle ruimte voor vragen en feedback op je content. De kracht van deze cursus zit hem voor mij dus in het zowel aanleren van praktische vaardigheden als het direct leren toepassen met eigen materiaal.

Iris Kok

Hond & Hart Coaching

Uiteraard waardeer ik je privacy en ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook handige tips en inspiratie over design en online zichtbaarheid.