Vind jij het tijd om serieus met jouw bedrijf aan de slag te gaan en voor een professioneel logo te kiezen?

Heb je nog geen logo of past jouw huidige logo niet meer bij jouw bedrijf, waardoor…

…niemand de échte waarde van jouw product of dienst ziet?

…de uitstraling van je bedrijf eigenlijk bij een hobby-bedrijfje past?

Ik help je met een logo dat helemaal bij jou past, zodat je…

…professioneel overkomt en potentiële klanten jouw waarde eindelijk gaan zien.

vol zelfvertrouwen kunt vertellen over jouw bedrijf en idealen.

<

Onder andere deze ondernemers gingen je voor

Ben jij de volgende? 

LOGO ONTWERP

Als je je eigen onderneming opstart, komt daar heel wat bij kijken. Zo is een logo onmisbaar. Het logo vertegenwoordigt je bedrijf en moet daarom ook 100% bij jou en jouw idealen passen. Ik heb al heel wat logo’s mogen ontwerpen en ik weet zeker dat we voor jouw onderneming ook een passend en uniek logo kunnen maken.

En het leukste is, je bepaalt zelf wat je gaat betalen! Door middel van het formulier hieronder kan je een bod doen, en dan ga ik voor je aan de slag!

Hoe werkt het?

v

Doe een eerlijk bod

Noem een prijs die binnen jouw budget past en ik ga voor je aan de slag.

Ontwerpen

Na 3 concept voorstellen  gaan we er 1 uitwerken tot een geweldig eindresultaat. 

m

Oplevering

Je ontvangt alle bestanden (o.a. EPS, JPG & PNG) bij oplevering.

Let op: dit is een tijdelijk aanbod en je kunt hier alleen gebruik van maken in februari!

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek van Luinen en ik ben grafisch vormgever met een grote passie voor logo’s, mooie huisstijlen en branding. Maar om mij heen zie ik dat veel ondernemers aanrommelen met hun uitstraling en dat is zó zonde! Zo kies ik zelf bijvoorbeeld alleen voor bedrijven die hun uitstraling goed op een rijtje hebben. Als hun uitstraling slordig is, ga ik er automatisch vanuit dat hun product of dienst ook ‘slordig’ is. Dat wil je natuurlijk niet, dus ik help je graag met een professionele uitstraling!

Dat doe ik door goed naar je te luisteren. Wat doe je precies? Voor wie en waarom? Door middel van het formulier hieronder, leer ik je kennen en krijg ik een idee van wat je mooi vindt. Dit kan ik vervolgens vertalen naar ontwerpen, die we verder gaan uitwerken tot een geweldig eindresultaat. Durf jij het aan? 😉

Ervaringen van mijn opdrachtgevers:

Annemiek ontwierp voor mij een prachtig logo, huisstijl en social media templates. Op die manier bespaar ik mezelf heel veel tijd en energie, en ogen mijn website, promotie-materiaal en Facebook-pagina zoveel professioneler. Bovendien denkt Annemiek steeds met me mee en weet ze al mijn gekke hersenkronkeltjes te vertalen naar een mooi en passend ontwerp, dat precies uitstraalt wat ik wou bedoelen. Het is trouwens altijd heel fijn om met haar samen te werken. Aanrader!
Daisy De Boevere

Daisydeboevere.be

Annemiek is een heel creatieve Graphic Designer die maar een paar aanwijzingen nodig heeft om iets fantastisch voor je in elkaar te zetten waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht. Op het moment dat je het ziet heb je het idee dat ze alles waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht bijeen heeft gevoegd. Wij zijn heel tevreden met haar werk voor Dagelijkse hap!

Kelvin en Laura

Dagelijkse hap

Als je ideeën in je hoofd hebt voor een logo is het geweldig als iemand dat voor jou kant uitwerken en het eindresultaat precies is zoals je had gewenst. Na het uitwerken van meerdere concepten n.a.v. mijn input hebben we mijn favorieten steeds verder kunnen uitwerken en zelfs kunnen combineren tot een geweldig logo. Ik ben er onwijs blij mee, bedankt Annemiek!

Marit Brandsema

Marit - Dier&Osteopathie

Ben je er klaar voor?

Vraag nu een uniek, op maat gemaakt logo aan dat 100% bij jou past!

[wpforms id=”25933″]

Ik gebruik je gegevens alleen om een passend logo te maken en om je een e-mail terug te sturen (Privacy Verklaring).