Case Study:
Tamara van Gessel
ANNEMIEK VAN LUINEN
Een huisstijl die 100% klopt, daar ga ik voor!
Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Tamara of ik haar kon helpen om haar logo wat mooier te maken. Ze vond haar oude logo wat gewoontjes en ze gebruikte op Facebook een ander logo dan op haar website. Tijd voor meer eenheid!
Dit was het oude logo. Omdat Tamara al tevreden was over het concept, is ze voor een restyle gegaan. Hierbij krijg je geen compleet nieuw logo maar een ‘opfrisbeurt’. Het concept blijft dan gewoon hetzelfde, maar ik blaas er nieuw leven in. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een andere kleur, een net wat andere uitwerking of een ander font.

Tamara gaf aan dat ze de kleuren heel graag wilde houden dus ik ben aan de slag gegaan met de swirl, compositie en typografie.

Tamara was helemaal enthousiast en is uiteindelijk voor het logo linksonder gegaan met het blaadje. Toch leuk om een kleine knipoog te verwerken in een logo! 😉

Inmiddels is het logo helemaal toegepast in alle andere media-uitingen. Tamara volgde bij mij de gratis online Canva training waardoor ze prachtige posts maakt voor op Facebook en zelfs aan de slag is gegaan met ander promotiemateriaal. Perfect dus als je niet alles uit wilt besteden!

“Ik vroeg aan Annemiek of ze mijn bestaande logo wilde opfluffen. Ik had zelf wat zitten prutten maar was lang zo professioneel niet. Een logo is toch een herkenning van je bedrijf.

Annemiek stelde enkele vragen. Zeer snel volgde er diverse logo voor stellen. Ik was verrast hoe snel. Maar vooral hoe goed ze kon inschatten wat bij mij en mijn bedrijf past. Mijn keuze was snel gemaakt. Ik kreeg het logo in mijn huiskleuren. En in andere uitvoeringen zodat ik heb bv in mijn Facebook posts kon gebruiken.

De samenwerking met Annemiek was prettig en snel. Professioneel resultaat.”

Tamara van Gessel

Tamara van Gessel - Holistisch Huidcoach

Ben jij ook niet meer helemaal tevreden over jouw logo? Denk dan eens na over een opfrisbeurt. Samen gaan we aan de slag om jouw logo nieuw leven in te blazen.

Meer tips, tricks & persoonlijke verhalen?

TIPS & TRICKS
PROJECTEN
PERSOONLIJKE VERHALEN