Case Study:
Stipt-Leren

ANNEMIEK VAN LUINEN

Een huisstijl die 100% klopt, daar ga ik voor!

Op een maandagochtend mailde Suzanne van Stipt-Leren of ik haar kon helpen en de volgende week had ze al een nieuw logo! Suzanne heeft sinds kort een nieuwe website, maar vond eigenlijk dat haar logo de lading niet meer dekte. Het paste niet meer bij haar visie en persoonlijkheid en sloot niet aan bij de stijl van de site. Tijd voor iets nieuws dus!

Suzanne had zelf al een duidelijk beeld in haar hoofd over hoe het logo eruit moest gaan zien. Ze mailde haar wensen en voegde er een afbeelding bij die ze zelf had gemaakt.

“In de bijlage het idee. Heel concreet; op de stip wil ik heel graag een klavertje vier in de kleur mint van de website (#88d3a3). De S mag iets subtieler, met een leuke lus onderin en iets minder dik ofzo. Misschien Stipt-Leren zwart en leer- en gedragsbegeleiding iets lichter, wel in dit lettertype. Wellicht heb jij nog leuke ideeën en toevoegingen.”

Ik vond het een duidelijk verhaal en samen met haar vernieuwde website had ik een duidelijk beeld van de uitstraling waar Suzanne naar opzoek was. Ik heb precies uitgewerkt waar ze naar vroeg. Daarnaast heb ik ook versies uitgewerkt met een ander lettertype en een ander beeldmerk.

We hadden al een skype gesprek ingepland om te overleggen waar ze naar opzoek was, maar in plaats daarvan konden we al bespreken welk logo haar voorkeur had.  Na elke vragen en opmerkingen heb ik het logo nog wat aangepast en een dag later hadden we een definitief logo!

“Contact leggen met Annemiek bleek een gouden vondst. Binnen een week had ik een nieuw logo wat perfect bij mijn bedrijf past!”

Suzanne Ulijn

Stipt - Leren

Zó snel kan het gaan! Wil jij ook een nieuw logo maar weet jij nog helemaal niet hoe het eruit moet zien? Geen zorgen. Samen gaan we stap voor stap kijken wat je mooi vindt en maak ik een logo dat 100% bij jou en jouw idealen past.

Meer tips, tricks & persoonlijke verhalen?

TIPS & TRICKS

PROJECTEN

PERSOONLIJKE VERHALEN