Branding Pakket

voor vrouwelijke introverte ondernemers

Als brand designer begeleid ik je naar een professionele huisstijl waardoor je wordt gezien, zonder dat je hoeft te ‘schreeuwen’ en je op waarde wordt geschat.

Herken jij dit?

Je bent een kei in je werk, maar vindt het lastig om zichtbaar te zijn en klanten te werven.

Je vindt het soms moeilijk om je weg te vinden in de extraverte ondernemers wereld.

Je wordt geremd in je groei, omdat je huidige uitstraling niet meer bij je past.

Je huidige huisstijl/branding ontkracht je deskundigheid en professionaliteit.

Je weet dat je toe bent aan een nieuwe huisstijl, maar hebt geen idee waar te beginnen.

Professionele branding zorgt ervoor dat je opvalt binnen je werkveld.
Het benadrukt je professionaliteit en deskundigheid.

Hoe gaaf is het als je daardoor nóg meer mensen kunt helpen?

Voor wie is het Branding Pakket?

Het Branding Pakket is voor vrouwelijke introverte ondernemers die een nieuwe huisstijl willen, maar geen idee hebben waar te beginnen. Klaar voor een professionaliseringsslag!

Je neemt jezelf én je bedrijf serieus, want dit traject vraagt tijd en aandacht om er samen iets moois van te maken. Dit houdt dus in dat je aan het werk gezet wordt. Maar door mijn begeleiding kun je gericht aan de slag, waardoor het niet onnodig veel van je tijd opeist.

Je onderneemt vanuit je passie en probeert daar zoveel mogelijk mensen mee te helpen. De wereld een stukje mooier maken. 

Ik help vrouwelijke ondernemers met een professionaliseringsslag van hun uitstraling.

Zodat ze helemaal in hun kracht kunnen staan en daarmee nog meer mensen kunnen helpen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek en ik ben ondernemer en brand designer sinds 2013. Ik leef mijn droom in het buitenland en ondertussen maak ik prachtige ontwerpen en huisstijlen voor mijn opdrachtgevers in Nederland.

Ik als introvert weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen stralen met jouw business. Geen kant en klare oplossing, maar persoonlijke begeleiding en een prachtige huisstijl!

Ik denk graag met je mee, ik kan me goed inleven en daardoor passende ontwerpen voor je maken. Ik kan je begeleiden en gerichte vragen stellen om op die manier een huisstijl te ontwerpen die bij jou en jouw doelgroep past. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om mooie ontwerpen, maar het gaat ook om het proces en de weg naar het eindresultaat. Jezelf, je bedrijf en je doelgroep nog beter leren kennen. Zodat je jezelf daarna (weer) vol zelfvertrouwen kunt gaan presenteren, je passie kunt uitdragen en de juiste doelgroep kunnen aantrekken!

Omdat mijn huisstijl mooi op elkaar is afgestemd en dezelfde sfeer heeft, geeft dat een hele professionele uitstraling. Dat zorgt ervoor dat ik durf te gaan staan voor wat ik in huis heb en wat ik uit wil dragen. Het zet je in je kracht en dat zorgt ervoor dat je kunt groeien. Dus als je het mij vraagt; ik zeg doen!

Sandra

TimeOut Waddinxveen

Laat mij je ontzorgen bij de rebranding van jouw bedrijf. Waardoor jij…

… je geen zorgen hoeft te maken over het proces.

… je tijd kunt besteden aan het werk waar je passie ligt.

… een prachtige huisstijl krijgt die jouw deskundigheid onderschrijft.

 Met als resultaat:

Een nieuwe huisstijl/identiteit/branding van jouw bedrijf waarmee je gezien mag worden.

Je in je kracht staat, zelfverzekerd naar buiten kunt treden en met trots je passie kunt uitdragen.

Je kunt nog meer mensen helpen met jouw expertise – dus meer omzet.

 

Wat krijg je met het Branding Pakket?

Brainstorm sessie

We beginnen met een brainstorm sessie, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. We bespreken jouw situatie en wat je doelen zijn. Ook maken we een plan van aanpak en kan ik al je vragen beantwoorden.

Logo

Een professioneel logo dat 100% bij jou en jouw bedrijf past! Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek en jouw vooronderzoek, ontwerp ik 3 concepten waarvan ik er 1 (of een combinatie daarvan) ga uitwerken tot een definitief logo.

Visitekaartjes
Met prachtige unieke visitekaartjes, kan je trots en zelfverzekerd je kaartjes uitdelen en een verpletterende indruk achterlaten. Inclusief 500 dubbelzijdig gedrukte visitekaartjes met luxe afwerking.
Persoonlijke begeleiding

Ik begeleid je persoonlijk door dit hele proces (gedurende het traject) via email en/of WhatsApp. Samen gaan we aan de slag met jouw bedrijf en een super gave uitstraling, zodat je jouw bedrijf straks vol zelfvertrouwen kunt gaan presenteren. Ik maak het hele proces behapbaar en zorg er op die manier voor dat we door kunnen pakken. Ook zet ik je gericht aan het werk, waardoor het niet onnodig veel van je tijd opeist. 

3x 1-op-1 sessie via skype

3x gedurende dit traject krijg je een 1-op-1 sessie via Skype van een uur. Hierin gaan we aan de slag voor je logo, website, social media en kan je me alles vragen!

Website

Een website (max 8 pagina’s) waar je trots op kunt zijn en waarmee jij klanten gaat trekken. De website wordt gebouwd in WordPress waardoor je na oplevering ook zelf met je website aan de slag kunt. Inclusief een video met uitleg over jouw website.

Social Media Templates

4 Social Media templates in Canva die helemaal aansluiten bij jouw huisstijl. Nu kan je ook gaan stralen op Social media. Je ontvangt hierbij ook een tutorial, zodat je weet hoe je ze kunt gebruiken.

Template voor een E-Book of Presentatie

E-Books zijn een super goede manier om jouw expert status te bevestigen. Ik maak een template voor je zodat je zelf E-Books kunt gaan maken. Óf ik maak een template voor een presentatie. Deze kan je gebruiken voor presentaties voor klanten, maar bijvoorbeeld ook voor webinars.

Als bonus krijg je ook een brand-foto-sessie! (t.w.v. €500)

Een fotosessie met een professionele fotograaf.
Goede, professionele foto’s zijn onmisbaar en dit gaat je helpen om zichtbaar te worden op je website en op Social Media. Foto’s waar je enorm trots op kunt zijn, bij je nieuwe huisstijl passen en die je volledig in je kracht zetten.

Jup, je leest het goed…! Met al deze dingen gaan we aan de slag.

Een nieuwe professionele huisstijl/branding om ervoor te zorgen dat je opvalt binnen jouw werkveld
en dat wordt benadrukt hoeveel kennis en ervaring jij in huis hebt!

 

Direct kennismaken?

Boek een gratis brainstorm sessie (t.w.v. 97 euro).

Wat is je investering?

Als je alles los zou afnemen, komt het totaalbedrag een stuk hoger uit! Maar jij kunt nu al beginnen voor maar:

In 1 x 3500 euro

In 3 x 1350 euro

Twijfels? Stel jezelf dan de volgende vragen; Wat kost het? Wat levert het mij op? En wat loop ik mis als ik het niet doe en het blijft zoals het nu is?

*De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Ervaringen van mijn opdrachtgevers:

Annemiek is creatief, professioneel en ook gewoon een leuke vrouw om mee samen te werken. Ze heeft inmiddels verschillende producten (flyers, rolbanners, een schriftje, logo, etc) voor mijn bedrijf gemaakt binnen mijn bestaande huisstijl en alles ziet er fris en fruitig uit. Ze komt met goed eigen initiatief en luistert goed naar de wensen. Annemiek werkt snel en heeft geen moeite met dealines halen. Ik werk graag met Annemiek en dit was dan ook zeker niet de laatste keer geweest dat ik met haar heb samengewerkt

Naomi Dessaur

Naomi maakt bespreekbaar

Ik heb het samenwerken met Annemiek ervaren als een feestje. Ze maakte een goede vertaalslag van mijn wensen naar een concreet ontwerp. Mijn teksten en foto’s zijn prachtig vormgegeven en precies zoals ik het voor ogen had. Een aanrader als je je teksten professioneel wilt laten vormgeven. Ik verheug me er op om met andere opdrachten weer met je samen te mogen werken. Heel erg bedankt Annemiek! 

Yolande van Loon

Pure Tuinbeleving

Annemiek ontwierp voor mij een prachtig logo, huisstijl en social media templates. Op die manier bespaar ik mezelf heel veel tijd en energie, en ogen mijn website, promotie-materiaal en Facebook-pagina zoveel professioneler. Bovendien denkt Annemiek steeds met me mee en weet ze al mijn gekke hersenkronkeltjes te vertalen naar een mooi en passend ontwerp, dat precies uitstraalt wat ik wou bedoelen. Het is trouwens altijd heel fijn om met haar samen te werken. Aanrader!
Daisy De Boevere

Daisydeboevere.com

In het kort:

1-op-1 begeleiding

Ik begeleid je bij het gehele proces. Via Skype sessies, email en/of WhatsApp. Ik beantwoord al je vragen en maak het voor jou zo eenvoudig mogelijk.

Totaal pakket

Alles wat je nodig hebt voor de professionaliseringsslag van jouw branding. Zodat deze (weer) helemaal bij jou past en je met trots je passie kunt uitdragen.

Direct kennismaken?

Boek een gratis brainstorm sessie (t.w.v. 97 euro).