Bloom Your Business

Nooit meer achter de feiten aanlopen met Social Media!

Struggle jij ook met Social Media?

 • Heb je geen vertrouwen meer in social media?
 • Heb je geen interactie op je pagina?
 • Kost het je veel te veel tijd en energie?
 • Post je heel onregelmatig?
 • Heb je geen idee wat je moet posten?
 • Weet je niet hoe je professioneel over moet komen?
 • Schuif jij het maken van content steeds voor je uit?

In 8 weken tijd heb jij

 • Een duidelijke contentstrategie en planning.
 • Een mooi overzicht van jouw huisstijl zodat de vormgeving van jouw posts perfect aansluit bij jouw huisstijl.
 • Weet je hoe je efficiënter kunt werken en tijd kunt besparen.
 • Basis templates die je keer op keer kunt hergebruiken.
 • Een berg aan content die staat ingepland.
 • Weet je wat je nog meer met Canva kunt doen.
 • Duidelijke handvaten zodat jouw bedrijf in bloei kan komen.

Bloom your Business

Schrijf je nu in voor het Bloom your Business programma en leer in 8 weken hoe je jezelf op de kaart kunt zetten door middel van Social Media. Ik ga je van alles over Facebook leren. Dit kun je overigens ook makkelijk toepassen op andere social media kanalen. Allemaal door het creëren van goede content die ook nog eens helemaal bij jouw huisstijl past!

Je gaat ontdekken waar jouw bedrijf voor staat, wie je doelgroep is, welke posts goed werken en hoe je door middel van templates en vooruit werken, tijd en energie gaat besparen. Tijdens dit online programma ga ik je ook leren hoe je zelf mooie content kunt ontwerpen met behulp van het gratis programma Canva. Inclusief tips en feedback van mij – een échte vormgever!

Facebook Marketing is leuk! En het hoeft helemaal niet ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Schrijf je nu in en ga de uitdaging aan om samen met mij een goede strategie te maken voor jouw zakelijke Facebook pagina. Stap voor stap en van het begin tot het eind!

We gaan van start op 16 februari 2018!

Voor wie is dit programma?

Bloom your Business is voor iedereen met een onderneming die meer uit Social Media wil halen. Je bent bijvoorbeeld een coach, therapeut, webshopeigenaar of marketing specialist. Of je bent misschien een Virtual Assistent en je beheert de Social Media kanalen van een aantal opdrachtgevers. Het enige probleem is dat je regelmatig vastloopt en niet weet wat je moet posten. Je post onregelmatig, ziet geen verandering in klandizie en de moed zakt in je schoenen.

Tijd om het anders aan te gaan pakken en de bloemetjes buiten te zetten!

Inhoud van Bloom Your Business

In module 1 gaan we terug naar de Basis. Want waarom zou je aan de slag moeten met Social Media? En we gaan onder andere aan de slag met je profiel. Een goed begin is het halve werk!

In module 2 gaan we je doelgroep achterhalen zodat je weet wie je wilt bereiken. Daarnaast wordt duidelijk hoe je het beste met je doelgroep kunt communiceren.
In module 3 gaan we je huisstijl in kaart brengen. Hierdoor zullen je social media posts straks in dezelfde lijn liggen met je huisstijl waardoor je herkenbaarheid gaat creëren.
Module 4 is misschien de belangrijkste. Want wat moet je dan gaan posten? Ik ga je aan de hand van thema’s leren hoe je sneller en makkelijker content kunt verzinnen die jouw doelgroep aanspreekt.
In module 5 komt mijn favoriete deel aan bod en dat is het ontwerpen! We gaan aan de slag met het maken van templates (die helemaal bij jouw huisstijl passen) waardoor het maken van de echte posts straks super eenvoudig wordt.
In module 6 gaan we content verzamelen. In module 4 hebben we al thema’s gekozen over wat je gaat posten, maar hier gaan we de échte content verzamelen. Quotes, vragen, weetjes; noem maar op!
In module 7 gaan we module 5 en 6 samenvoegen. We gaan de content invullen in de templates en de echte post afbeeldingen maken.
Last but not least; module 8. Tijd om alle mooie posts in te plannen in Facebook. Daarnaast geef ik je tips zodat je nog meer tijd en energie kunt besparen.

Naast worksheets, checklists, planners en andere handige downloads, krijg je ook een Bonus Module! Hierin ga ik je laten zien wat je nog meer kunt ontwerpen met Canva; waaronder een E-Book!

Ga jij de uitdaging aan om samen met mij een complete strategie te maken voor jouw Facebook pagina?

We beginnen op 16 februari 2018!

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek van Luinen en ik ben ondernemer sinds 2013. Mijn thuisbasis is Nederland en momenteel woon en werk ik vanuit het buitenland. Ik reis rond samen met mijn laptop en BLOOM. Door middel van het internet is het tegenwoordig steeds makkelijker om plaats onafhankelijk te werken.

Om mij heen zie ik dat veel ondernemers geen gebruik maken van de mogelijkheden van het internet. Met name van het gebruik van Social Media. Een gemiste kans, want tegenwoordig zit iedereen op Social Media. Ook jouw (potentiële) klanten dus… Ik wil ondernemers bewust maken van de kansen die ze laten liggen. En nog belangrijker; Social media hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en veel tijd te kosten!

Veel gestelde vragen

Wanneer beginnen we?

We gaan van start op 16 februari 2018. Je ontvangt dan de inloggegevens van de online leeromgeving, waar je de modules kunt volgen. Je hoeft echter niet op de 16e te beginnen. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.

Heb ik ervaring nodig?

In principe niet. Ik ga er wel vanuit dat je bekend bent met Facebook en al een zakelijke pagina hebt aangemaakt. Daarnaast raad ik aan om mijn gratis Canva training te volgen, zodat je meteen aan de slag kunt in Canva bij module 3.

Gaan we ook aan de slag met Facebook Advertenties?

Nee, we focussen ons alleen op het gratis deel van Facebook (en andere social media kanalen). Dus het creëren van content.

Hoe zien de lessen eruit?

Elke week krijg je een link in je mailbox naar de nieuwe module. Er staat dan een videoles voor je klaar. Je kunt een tekst PDF downloaden voor als je alles nog een keer na wilt lezen en bij elke module hoort een worksheet met een aantal vragen of opdrachten.

Kan ik de cursus in mijn eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker! Ik heb er bewust voor gekozen om elke week een nieuwe module toe te sturen, zodat je niet door het lesmateriaal heen raast. Hierdoor heb je de tijd om de opdrachten te maken en kan je het meeste uit de cursus halen. Sneller dan 8 weken kan dus niet, maar langer kan altijd! Je blijft altijd toegang houden tot het lesmateriaal.

We gaan 16 februari van start!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In het kort:

Theorie

Waarom is Social Media belangrijk en waar moet je op letten?

Efficiënt werken & vooruit plannen

Zodat je niet meer achter de feiten aan hoeft te lopen!

Content

Een berg aan zelf gemaakte content die helemaal bij jouw huisstijl past en voor herkenbaarheid zorgt!

Goede Basis

Een super goede basis van templates zodat content maken de volgende keer nóg makkelijker is!

Prijs is exclusief 21% btw.

Don’t worry. Ik hanteer een 15-dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor als Bloom Your Business toch niet helemaal jouw ding is. Ik hoor dan graag waarom we geen goede match zijn!